Aanbevelingen

"Astrid heeft voor hema op interim basis de online marketingafdeling geprofessionaliseerd en op het juiste spoor gezet zodat ze nu als zelfstandige unit kunnen functioneren. Ik raad Astrid als interimmer sterk aan omdat ze zeer resultaatgericht en met oog voor mensen te werk gaat. Ze houdt een sterke focus op de doelstellingen en zorgt ervoor dat haar medewerkers dit ook doen. Daarnaast is ze door haar grote ervaring met de volle breedte van online marketing prima in staat het online marketingbeleid op te zetten en uit te voeren. Als opdrachtgever kun je erop vertrouwen dat de zaken voor elkaar komen en je tussentijds voldoende op de hoogte bent van de voortgang."
Marieke Vollering, Manager e-commerce, hema.nl

“In 2010 heeft Astrid een jaar in ons category management team gewerkt als eindverantwoordelijke voor digitaal lezen. In deze periode heb ik Astrid leren kennen als een zeer doortastende, goed gestructureerde en interpersoonlijke sterke professional. Haar kracht is dat zij online kennis goed weet te combineren met project management skills. Dat opgeteld bij haar communicatie vaardigheden maakt dat zij echt dingen voor elkaar krijgt. Ik kan Astrid dan ook van harte aanbevelen.”
Hidde van der Louw, Head of category management, bol.com


"Astrid is een betrouwbare, consistente en deugdelijke internet specialist. Ze is vindingrijk, creatief en zoekt altijd naar out-of-the box ideeën. Astrid levert goede kwaliteit werk, is punctueel en heeft diepe kennis van het internet. Daarbij is het erg fijn om met Astrid samen te werken, warm, sociaal en goede communicatie en management vaardigheden. Top!"
Willem-Jan Lems, Marketing Manager, bol.com


"Ik heb kort met Astrid gewerkt toen ik bij IDG werkte en we hebben kantoorruimte gedeeld in Amsterdam tijdens de opstartfase van N.A.P. stadsglossy van Amsterdam. Astrid is een echte online professional die weet wat online gebeurt, wat de vraag is van de markt en hoe deze twee te combineren. Het is leuk om met Astrid samen te werken en ze is altijd geïnteresseerd in nieuwe avonturen. Astrid is ook een heel open minded persoon. Ik hoop weer met haar samen te werken in de (nabije) toekomst."

Eric Verweij, Oprichter & Uitgever N.A.P. - Amsterdamse Stadsglossy, Topdogmedia B.V.


"Ik heb enkele jaren met Astrid bij eBay gewerkt en heb haar ook ingehuurd voor Myngle.com. Astrid is een expert op het gebied van Internet Marketing op wie je kan vertrouwen. Ze heeft een brede kennis en is intelligent, snel en energiek. Ik kan Astrid aan iedereen aanbevelen."
Egbert van Keulen, Manager eBay Operations, Netherlands , eBay.nl/ Marktplaats.nl & cofounder Myngle.com


"Hoeveel inspiratie en positieve energie kan je aan? Of: hoeveel denk je te verdienen? Je krijgt het bij/van Astrid. Voor mij dat is de basis van alles dat zij doet. Als je iemand zoekt met een open visie, gretigheid zonder overdaad, groot netwerk en die alles weet over Internet Marketing… een woord: Astrid."
Douwe Buis, Management Consultant , Peopledynamics


"Het was heel fijn om samen met Astrid te werken bij eBay/Marktplaats. Astrid heeft een groot netwerk in de industrie en kwam altijd met nieuwe ideeën en mogelijkheden.
Astrid is een energiek persoon met belangrijke kwaliteiten als geplande taken gedaan krijgen, sterke vaardigheden in managen en onderhandelen in partnerships. Daarnaast is zij een goede teamspeler. Ik ben er zeker van dat Astrid grote waarde toevoegd aan ieder (online) marketing team en/of project."

Martijn Jansen, Head of Internet Marketing , eBay & Marktplaats Netherlands


"Ik heb met veel plezier met Astrid samengewerkt. Astrid wilde het beste voor haar afdeling, maar ook voor anderen. Astrid heeft altijd een goed humeur, kan goed netwerken en geniet van het leven. Ze plant zaken graag accuraat. Het maakt werken met Astrid heel makkelijk en duidelijk. Je weet wat ze wilt, wat je zelf wilt, dus het gewoon samen doen. Dat is mijn ervaring met Astrid."
Edwin Sijrier, Dm & BI manager, The Phone House


"Ik heb met plezier met Astrid gewerkt. Astrid bracht (e)-commerce naar de Hobby Computer Club. Astrid hield naast de commerciële belangen ook de belangen van het HCC-lid in gedachten toen de webshop en de banner advertising werden ontwikkeld en uitgebouwd. Astrid is enthousiast en een innemend persoon."
Anton Waslander, Director New Media, HCC Media