Werkervaring


Freelance InternetMarketeer

(mei 2007 - ..)
Advies/uitvoering op gebied van Paid Search, Natural Search, Affiliate marketing, Bannering, Email marketing en Viral Marketing. Specifieke activiteiten concepting, offerte beoordeling, website/applicatiebouw begeleiding, bannerdesign begeleiding en banner campagne inkoop. Kijk bij Opdrachten voor het portfolio van astrIDema.

Online Manager

eBay/Marktplaats (april 2005- mei 2007)
Implementatie en ontwikkeling van key online partnerships en affiliate programma. Ontwikkeling van online marketing strategie en groeiprogramma’s. Ontwikkelen, inzetten en optimaliseren van online marketing campagnes.

Manager Internet & Telesales

The Phone House (maart 2004- april 2005)
P&L verantwoordelijk voor de afdeling Internet & Telesales. Leiding geven aan een team van telesalesmedewerkers en webmasters. Ontwikkelen en opzetten van de telesalesafdeling en het doorontwikkelen van de webshop van The Phone House.

Manager Loyalty & Sales

HCC (oktober 2002- februari 2004)
Het bieden van voordeel aan leden van HCC door middel van kortingen en aanbiedingen op producten en diensten in samenwerking met diverse partners, zodat de gepercipieerde waarde van het HCC lidmaatschap wordt verhoogd en per saldo een positieve bijdrage aan het resultaat van HCC wordt geleverd.

Manager e-sales

HCCnet (juni 2000- oktober 2002)
Opstellen, uitvoeren en bewaken van het commerciële jaarplan en ontwikkelen, (mede) uitvoeren en bewaken van de commerciële exploitatie van HCCnet en de digitale activiteiten van HCCnet ten aanzien van producten en diensten en de organisatie in het geheel.

Projectbegeleiding/ communicatie

School voor Morgen, ‘New Media Academy’ (1998- juni 2000)
Interne en externe communicatie en verslaglegging ten behoeve van het ESF (Europees Sociaal Fonds) project ‘New Media Academy’, een project waarbij het Flevolandse MKB bekent werd gemaakt met Internet en e-commerce.